gaziantep
Gantep Pide Fıstıklı Nefis Pide
Şekerli Fıstıklı Nefis Pide Tarifi İçin Malzemeler İçi için 700 gram tuzsuz peynir (künefelik) 2 su bardağı toz Antep fıstığı 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (isteğe göre ayarlanabilir)...
Gantep Pide Fıstıklı Nefis Pide
Şekerli Fıstıklı Nefis Pide Tarifi İçin Malzemeler İçi için 700 gram tuzsuz peynir (künefelik) 2 su bardağı toz Antep fıstığı 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (isteğe göre ayarlanabilir)...
Antep Rezepte-Kısır nach Gantep-Art
Art 🧺 Zutaten: 250 g feiner Bulgur (Köftelik) 1 große Zwiebel 1 EL Gantep-Tomatenmark 2 EL Gantep-Paprikamark 1 TL Gantep-Chilipulver 1 TL Sumak Salz, schwarzer Pfeffer 3 EL Olivenöl 2–3 Frühlingszwiebeln...
Antep Rezepte-Kısır nach Gantep-Art
Art 🧺 Zutaten: 250 g feiner Bulgur (Köftelik) 1 große Zwiebel 1 EL Gantep-Tomatenmark 2 EL Gantep-Paprikamark 1 TL Gantep-Chilipulver 1 TL Sumak Salz, schwarzer Pfeffer 3 EL Olivenöl 2–3 Frühlingszwiebeln...
Antep Baklava nach Oma`s Rezept
🧺 Zutaten für den Teig: 500 g Weizenmehl (Typ 405 oder 550) 1 Ei 100 ml Milch 100 ml Wasser 1 EL Essig (z. B. Apfelessig) 1/2 TL Salz 2...
Antep Baklava nach Oma`s Rezept
🧺 Zutaten für den Teig: 500 g Weizenmehl (Typ 405 oder 550) 1 Ei 100 ml Milch 100 ml Wasser 1 EL Essig (z. B. Apfelessig) 1/2 TL Salz 2...
1 Kg Güneşte Biber Salçası Tarifi (Antep Usulü)
🌶️ 1 Kg Güneşte Biber Salçası Tarifi (Antep Usulü) Antep’in güneşiyle olgunlaşan, katkısız, doğal ve geleneksel bir lezzet: Ev Yapımı Biber Salçası. Bu tarifte yalnızca 1 kg salça üretimine odaklanarak...
1 Kg Güneşte Biber Salçası Tarifi (Antep Usulü)
🌶️ 1 Kg Güneşte Biber Salçası Tarifi (Antep Usulü) Antep’in güneşiyle olgunlaşan, katkısız, doğal ve geleneksel bir lezzet: Ev Yapımı Biber Salçası. Bu tarifte yalnızca 1 kg salça üretimine odaklanarak...
Antep Rezepte-Kısır nach Gantep-Art
Art 🧺 Zutaten: 250 g feiner Bulgur (Köftelik) 1 große Zwiebel 1 EL Gantep-Tomatenmark 2 EL Gantep-Paprikamark 1 TL Gantep-Chilipulver 1 TL Sumak Salz, schwarzer Pfeffer 3 EL Olivenöl 2–3 Frühlingszwiebeln...
Antep Rezepte-Kısır nach Gantep-Art
Art 🧺 Zutaten: 250 g feiner Bulgur (Köftelik) 1 große Zwiebel 1 EL Gantep-Tomatenmark 2 EL Gantep-Paprikamark 1 TL Gantep-Chilipulver 1 TL Sumak Salz, schwarzer Pfeffer 3 EL Olivenöl 2–3 Frühlingszwiebeln...
Antep Lahmacun- türkische Pizza nach Omas Rezept
🍕 Lahmacun nach Gantep-Art Für 4 Personen – ca. 8 Stück 🧺 Teigzutaten: 500 g Mehl (Typ 550) 1/2 Würfel frische Hefe oder 1 Pck. Trockenhefe 1 TL Zucker 1 TL...
Antep Lahmacun- türkische Pizza nach Omas Rezept
🍕 Lahmacun nach Gantep-Art Für 4 Personen – ca. 8 Stück 🧺 Teigzutaten: 500 g Mehl (Typ 550) 1/2 Würfel frische Hefe oder 1 Pck. Trockenhefe 1 TL Zucker 1 TL...